Nak hantar barang? 5 sebab kenapa anda perlu pilih Post Centre untuk hantar barang dengan cepat dan mudah.

Memang waktu PKP ini agak susah nak membeli secara tradisional kerana risau dijangkiti COVID-19. Lebih-lebih waktu sekarang yang boleh merebak dengan cepat.

Jadi untuk peniaga ataupun pembeli kedua-duanya terkesan disebabkan pendemik ini. Peniaga tak ada orang datang, pembeli pulak takut nak keluar rumah. Jadi jalan penyelesaiannya adalah hantar atau order barang anda dengan perkhidmatan kurier.

Tapi…. memang korang dilema nak pilih mana satu kurier yang terbaik sebabnya pelbagai kurier diluar sana mewarkan perkhidmatan penghantaran barang. Jom kita tengok Post Centre, syarikat kurier penghantaran yang menawarkan perkhidmatan penghantaran yang boleh dipercayai di Malaysia.

Sedar akan masalah yang dihadapi oleh anda mengenai penghantaran lambat, rosak dan tidak lengakap. Jadi SMNs mencadangkan anda menggunakan Post Centre. Sebenarnya buat pengirim adalah asalkan barang mereka selamat sampai kepada penerima.

Itulah sebabnya kami telah menghasilkan satu penyelesaian penghantaran yang mudah untuk mengatasi masalah anda menerusi Post Centre!

1. CEPAT DAN EFISIEN

Penghantaran keesokan harinya? Biar betul!

Kesemuanya dapat dilakukan dengan Post Centre kerana kami akan menghantar barang anda dalam masa 1 hingga 3 hari bekerja bergantung pada lokasi anda di Semanjung Malaysia dan ianya lebih cepat dan pantas berbanding syarikat penghantaran lain.

2. PENGHANTARAN KE DEPAN PINTU

Setelah anda membuat pesanan, kami akan menyerahkan bungkusan anda terus ke depan pintu penerima anda. Dengan penghantaran tanpa hubungan, bungkusan anda akan dihantar dengan selamat lagi-lagi sewaktu musim pandemik ini!

3. Seluruh Malaysia

Adakah penerima anda terlepas penghantaran bungkusan di rumah? Jangan risau! Post Centre mempunyai hampir 50 cawangan seluruh Malaysia.

4. Perkhidmatan Terbaik

Setiap cawangan Post Centre akan memberi perkhidmatan terbaik kepada pelanggan yang hadir. Pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan. Untuk mengetahui boleh layari laman web www.postcentre.com.my

5. Peluang niaga bersama Post Centre

Jika terdapat sebarang pertanyaan, aduan atau cadangan, sila hubungi kami melalui borang pesanan yang tertera. Anda juga boleh menghubungi kami melalui talian-talian yang disediakan.
info@postcentre.com.my
General : +603-3359 6654
Peluang Perniagaan : 013 – 254 4048
No. 53-GF Seria 88 Business Centre, Jalan Setia Perdana BA U13/BA, Setia Alam.