Nak Online Marketing? Pasti ‘PKS’ Di Luar Sana Tak Menyesal, Servis Diberi Murah Giler!

Bercakap mengenai Online Marketing sudah pasti ianya trendy sekarang sebab apa? Semuanya hujung jari anda.

Masih ramai lagi orang diluar sana yang sering bertanya kepada saya betul ke pemasaran online marketing ni bagus? Okay sangat ke? Macam mana nak buat?

So, disini saya akan bantu untuk ulaskan apa kelebihan dan kenapa perlu menggunakan pemasaran dalam talian.

1. Kos lebih murah

Iklan secara online sangat murah kalau nak dibandingkan secara offline marketing.

Dengan setting dan budget yang betul anda boleh dapat 1 Juta Reach / Impression dengan hanya budget tidak melebihi daripada RM3000.

Perbandingan yang amat berbeza apabila dengan menggunakan offline marketing untuk cost di iklan di kaca TV dengan harga mahu berpuluh

2. Kumpul database lebih mudah

Seperti yang anda semua tahu database merupakan satu benda yang penting untuk sesuatu perniagaan anda. Sehingga ada yang mengakatakan “Who gets the most data will win the War“.

Jadi dengan menggunakan online marketing secara digital ia dapat memudahkan kerja anda untuk mendapatkan database.

3. Mudah & Trendy

Kita kalau boleh jangan jadi manusia yang pemalas kalau boleh mandi pun orang atau robot mandikan. Nak pendekkan cerita sebenarnya kita ni pemalas.

HAHAHAHA. Sebenarnya dengan menggunakan online marketing is sudah menjadi trend dan sangat “User Friendly”.

Apa tunggu lagi tu? Buatlah sekarang dan jangan rugikan masa. Tak salah pun kalau nak jalankan offline marketing tetapi untuk lebih baik saya sarankan untuk jalankan kedua-duanya supaya banyak jualan yang masuk.

NOW! SYARIKAT SMARTDIGITAL YANG TERKENAL DENGAN GELARAN ‘DIGITAL SOLVER’ DAN PEMBERI HARGA MURAH GILERR KEPADA PELAGGAN ADA PROMO SALE!!!!