Usahawan Muda, Tawar Pakej Website & Artikel Tak Masuk Akal, Untuk Bantu PKS

Pemasaran digital kini penting untuk mengembangkan perniagaan sama ada bagi memperkenalkan produk, membina jenama atau lokasi perniagaan.

Ia juga seiring dengan trend semasa apabila menyaksikan paparan dalam media sosial lebih digemari audiens.

Kini, peniaga kecil dan sederhana (PKS) di negeri ini boleh memilih kaedah pemasaran digital menerusi perkhimatan yang disediakan Smart Digital Solution (SDS), iaitu sebuah agensi media bebas yang diusahakan tenaga muda berpengalaman.

Pegawai Pemasaran SDS, Aidil Yusof berkata, pada kos serendah RM799, PKS boleh memiliki pakej pemasaran digital seperti website, video , artikel dan kandungan kreatif sosial media.

Kini lagi menarik adalah sempana 11.11 yang bakal tiba esok SDS menawarkan pakej serendah RM599 untuk PKS yang ingin mendigital perniagaan mereka.

“Pakej RM599 itu memang tak jual di mana-mana kerana PKS akan dapat memiliki website sendiri dan artikel.

“Seperti yang sedia maklum kos website kalau mengikut pasaran tak kurang daripada RM1,000. Malah artikel kini untuk buat dan publish di portal-portal di kurangnya makan belajan ribuan ringgit.

Menurut Aidil, dengan pakej yang disediakan ini pihaknya rasa dapat membantu para PKS meneruskan perniaaga mereka terutamanya pada musim PKP.

Antara artikel yang ditawarkan seperti:

Katanya, usahawan kecil hanya perlu gunakan khidmat SDS kerana pihak kami akan mengendalikan laman digital ini menerusi penulisan, kandungan serta video untuk siaran media sosial yang kreatif serta berimpak tinggi. Malah untuk keluaran surat khabar disediakan

Dapatkan no SDS melalui Digital NOW!

Mereka yang berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut serta pakej-pakej menarik yang ditawarkan SDS boleh menghubungi talian 011-1931 1629, 014-606 3410 atau layari laman website SDS smartdigital.my .