Zadsmart Ada! Bantu Anda Kemas Rumah

Bercerita mengenai keluarga, kini setiap isi rumah iaitu pasangan suami isteri bekerja dan kadang tu tidak sempat untuk mengemas rumah tetapi jangan risau zadsmart kan ada!!

Sehinggakan ada yang isi rumah mahupun bujang tidak menyempat untuk menjaga kebersihan rumah kerana sibuk dengan pekerjaan.

Memahami keadaan itu, Zadsmart Enterprise kini menawarkan perkhidmatan cucian ke rumah untuk membantu golongan isi rumah yang sibuk dengan urusan kerja keluar pagi balik malam sering kali tidak sempat kemaskan rumah.

Jurucakap Zadmart, Izzad Yusliza berkata, mereka faham dengan keadaan isi rumah sekarang semua sibuk mereka terpaksa bekerja untuk meneruskan hidup.

” Ekonomi sekarang pun baru pulih dan sebab itulah kami wujudkan servis ini untuk membantu mereka yang memerlukan.

“Kami akan bantu mereka kemaskan dan membuat cucian di rumah. Jadi balik kerja terus boleh rehat,” katanya.

Menurut Izzad antara servis cucian yang disediakan adalah tandas, dapur dan lantai. Mereka akan mop, scrub atau polish mengikut permintaan daripada pelanggan.

Beroperasi pada Januari 2014 dalam bidang cucian, Zadsmart mula mengambang perniagaannya dalam bidanag cucian dan landscape pada Setemper 2017.

Artikel menarik: Dua Lelaki Ini, Terjah Kedai Makan Menarik Di Johor Tengok Apa Terjadi…

Zadsmart memberi tumpuan penuh kepada hasil kerja yang kualiti dan kos yang bersesuain.

Antara pelanggan Zadsmart sekarang terdiri daripada masjid, rumah-rumah, unversiti dan pejabat.

Untuk tempahan atau sebarang pertanyaan boleh hubungi nombor 017-335 3026 atau email zadsmartenterprise@gmail.com. Ingin mengetahui lebih lanjut boleh berkunjung ke webiste : zadsmart.com